Najnovšie recenzie zo sekcie Návleky na topánky
- splňa to čo ma
nezhrnaju sa, velmi dobre tesnia i na spodnom okraji, kvalitne spracovanie. V porovnani so salewa navlekmi pouzivanymi do teraz je spracovanie Deuter ovela lepsie.
zatiaľ nepoznám nevýhodu, som spokojná
ľahké navliekanie, zaberie málo miesta, dobre odolné voči vode
- Zaranuje snehu dostat sa do topanky
- návleky sú nepremokavé
- dobrá manipulácia so zipsom
- sú pekné
- vyzerá kvalitne v porovnaní s cenou
- zatiaľ neodskúšané v teréne
INOV-8 All Terrain Gaiter
Pridané: 21. decembra 2017
(naposledy upravené 16. januára 2018)
Zakúpený v Sanasport
- Super na behanie v zimnom obdobi nakolko mame vela snehu a je to fajn ked pride clovek po behu so suchymi nohami.
- Super je aj to že sa to dá použiť prakticky na akúkoľvek bežeckú topánku a určite sa to využije aj v iných ročných obdobiach hlavne pri trailoch v neznámom teréne hlavne v lesoch, je super keď nemusíte zastavovať aby ste si vysypali z topánok kamienky, konariky a pod.
- Má to však jednu nevýhodu pokiaľ nemáte bežeckú obuv Inov8. Zo zadnej časti topánky sa to hlavne pri brodení v snehu občas vyvlieka a tak to musíte naťahovať späť a to je pri manipulácii s rukavicou ťažké a stane sa to čo sa stalo viacerím ľuďom a to že si ich roztrhnete pri šití. Ale pokiaľ máte odložený bloček a nakupujete v "super" obchodoch tsk vám to v pohode vymenia. Ja osobne som si vymenil za väčšie na moje 8 mali byť M a po roztrhnutí som ich vymenil za L a teraz je to už lepšie.
- CENA
- KVALITNY MATERIAL
CEZ PODRÁŽKU JE LEN TÁ SILNE VYZERAJÚCA PLETENÁ LÁTKA AKÁ JE NA ŠKOLSKÝCH TAŠKÁCH,A NIE OCELOVÉ PLETENÉ LANKO.UVYDÍME KOĽKO VYDRŽÍ
- Gumicky sa pri behu odopinaju,samotny navlek je malo elasticky. Predosly typ navlekov Innov bol lepsi- elastickejsi a so suchym zipsom
Volila by som iny typ navlekov,najlepsie odskusat,my sme kupovali cez internet a boli sme prekvapeni ze nie su take dobre ako starsi typ tychto navlekov,ktory sme kupili v lete, a teraz uz nie su na trhu. Celkovo je velmi maly vyber bezeckych navlekov.
Rýchle vybavenie objednávky, tovar zodpovedá cene a kvalite
- chybaju mi rozmery pre tento produkt v cm
Turistické návleky nemám ešte odskúšané ale vyzerajú kvalitne.
Kvalita za rozumnú cenu.
Mám 7 nohu (41) myslel som si že veľkosť mi bude sedieť s rezervou a nestalo sa tak. Čakal som čosi univerzálnejšie. Ale ako nápad je to výborné len ho upraviť tak aby sa dal používať bez gumičiek.
- praktické
- super su, berte kym sa da.
- praktica pomocka na turistiku .
- Perfektne drzia na nohach ocelove lanko na uchytenie je pevne hlavne kvalitna latka a zipsi dobre bezia
vodeodolnost, lahke cistenie
Zobrazujem 221 - 240 zo 299 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...15 Ďalšie »